Джамала закликала українців змінити своє ставлення до геїв

Дата: 22 Травня 2016
A+ A- Підписатися

Джамала, яка цьогоріч перемогла у пісенному конкурсі “Євробачення”, закликала громадян змінити своє ставлення до гомосексуалів.

Про це повідомляє ВВС Україна.

“Дуже багато людей нетрадиційної орієнтації люблять цей конкурс. Ми намагатимемось бути максимально толерантні, і ми дійсно повинні трішечки змінити себе, подивитися на це з іншого боку, – сказала Сусана Джамаладинова.

“Я хочу, щоб ми проявили повагу до різних людей різної орієнтації і культури. Незважаючи на те, що у нас війна, хочу, щоб гості майбутнього Євробачення почувалися в безпеці”, – додала вона.

Співачка сподівається, що Україна зможе провести конкурс, як шведи, продемонструвавши свою культуру, музику та гумор.

Нагадаємо, переселенка з Криму Сусана Джамаладинова перемогла на Євробачення з піснею про депортацію кримських татар.

Як повідомлялось раніше, 19 березня праворадикали зірвали Фестиваль рівності у Львові. Невідомі телефоном повідомили поліцію про замінування готелю “Дністер”, в якому організатори проводили свої заходи. 

Напередодні Львівський окружний адміністративний суд заборонив будь-які масові заходи 19 – 20 березня на проспекті Свободи, де організатори планували провести ЛГБТ-квест. Український правозахисник Максим Буткевич заявив, що практика обмеження мирних зібрань методами часів Януковича повертається в Україну. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter