Джамала стала послом доброї волі ООН

Дата: 12 Жовтня 2017
A+ A- Підписатися

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала стала послом доброї волі Міжнародної організації з міграції, що входить у структуру Організації Об’єднаних Націй.

Про це повідомляє Центр новин ООН.

“Співачка підключиться до глобальної боротьби з торгівлею людьми. Джамала візьме участь в інформаційній кампанії, присвяченій боротьбі із сучасними формами рабства. Вона зніметься в спеціальному відеоролику, присвяченому цій проблемі. Кліп з’явиться в ефірі українських телеканалів 18 жовтня – в Європейський день боротьби з торгівлею людьми”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби ООН, торгівля людьми та сучасні форми рабства є глобальними злочинами і стосуються всіх країн світу.

Згідно з оцінками Міжнародної організації праці, число жертв примусової праці сьогодні становить майже 21 мільйон чоловік.

Як відомо, українська співачка кримськотатарського походження Джамала перемогла на “Євробаченні” в Швеції у 2016 році. Вона виграла, виконавши пісню “1944” про депортацію кримськотатарського народу. Після перемоги української виконавиці, у 2017 році конкурс відбувся у Києві.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter