Двох міліціонерів, що перейшли на бік “ДНР”, оголосили у розшук

Дата: 22 Червня 2015
A+ A- Підписатися

800×600

Normal
0

21

false
false
false

UK
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Звичайна таблиця”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;}

Через те, що колишні міліціонери перебувають на території, окупованій бойовиками “ДНР”, їх оголосили у розшук та будуть судити заочно.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, слідчим відділом завершено досудове розслідування за ч.1  ст. 258-3 КК України (створення чи участь у терористичній групі чи терористичній організації) стосовно двох міліціонерів, які перейшли на сторону терористичної організації “ДНР”.

Встановлено, що на початку липня 2014 року заступник начальника штабу та начальник сектору карного розшуку Донецького міського управління ГУ МВС України в Донецькій області вступили до лав терористів “ДНР”. Вони зайняли посади заступника начальника управління та начальника відділу карного розшуку донецького міського управління так званого “Міністерства Внутрішніх справ ДНР” та в ході діяльності разом із бойовиками незаконно заволоділи 22 пістолетами Макарова та 44 магазинами до них.

Окрім цього, заступник начальника управління у вересні 2014 року отримав нагороду “працівника поліції ДНР” та під час прес-конференції висвітлював роботу працівників так званої “поліції ДНР”.

Зараз колишнім міліціонерам повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення. Через те, що вони перебувають на тимчасово окупованій бойовиками території, їх оголошено у розшук. Обвинувальний акт для їх заочного засудження передано до суду.

Нагадаємо, прес-центр АТО повідомляв, що збройні формування “ЛНР” виконують роль штрафбату для російських кримінальних злочинців. Один із затриманих на Донбасі українськими військовими громадянин Росії розповів, що в складі його підрозділу близько 70% росіян, які їдуть воювати на Донбас на боці “ЛНР”, щоб скасувати собі тюремні строки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter