Довічне отримав один з убивць дільничного на Львівщині, який прив’язав його до підводи з кіньми та возив селом

Дата: 26 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

На Львівщині суд визнав винними в умисному вбивстві працівника правоохоронного органу двох чоловіків 61 та 34 років, які жорстоко вбили дільничого Андрія Думанського у 2015-му. 

Про це розповіли в Офісі генерального прокурора. 

Дорога, якою вбивці тягнули тіло дільничого. Скриншот репортажу місцевого телебачення від 2015 року

Трагедія трапилась у квітні 2015 року на Радехівщині. 

Тоді двоє засуджених біля місцевого магазину розпивали алкоголь. В один момент між старшим із засуджених та одним з відвідувачів почалася бійка, тож дільничний вирішив втрутитись і припинити її. У відповідь на це правоохоронця побили кулаками та трубою, від чого він упав та втратив свідомість.  

Після цього чоловіка прив’язали за ногу ланцюгом до кінної підводи та протягли вулицями села. Колеги вбитого ще на етапі розслідування казали, що його тіло вбивці тягли щонайменше 13 кілометрів. На півдорозі спільник наказав другому засудженому повертатися додому, а сам за межами селища скинув труп потерпілого в канаву та втік з місця події.

Старшому засудженому призначили довічне, а молодшому – 15 років позбавлення волі. Рідні загиблого турбувалися, що обвинувачені уникнуть покарання. 

Нагадаємо, що апеляційний суд залишив без змін довічний вирок для чоловіка, який убив кілька років тому у Львові студентку. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter