Доступ до безоплатної правової допомоги з’явиться у всіх центрах зайнятості

Дата: 02 Листопада 2016
A+ A- Підписатися

В Україні в регіональних центрах зайнятості заплановано створити пункти дистанційного доступу до безоплатної правової допомоги, заявив заступник голови Державної служби зайнятості України Сергій Кравченко.

Як передає кореспондент агентства “Інтерфакс-Україна”, відповідний меморандум про співпрацю у вівторок підписали Кравченко та директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський.

“Я впевнений, що надання правової допомоги, яку ви нам допоможете організувати, необхідне”, – сказав Кравченко на брифінгу у вівторок.

Він зазначив, що часто у безробітних немає достатніх коштів для оплати послуг кваліфікованого юриста.

У свою чергу директор Координаційного центру додав, що підписаний меморандум формалізує те співробітництво, яке вже фактично існує.

Вишневський наголосив, що в центрах безоплатної правової допомоги за час їх існування консультації отримали майже 600 тис. осіб, а за участю юристів центрів було досягнуто 500 виправдувальних вироків у кримінальних справах.

Програма співпраці передбачає, що у приміщеннях органів Державної служби зайнятості у всіх регіонах України будуть створені дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги, в яких відвідувачі зможуть отримувати консультації з правових питань, а також доступ до інших видів юридичної допомоги.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter