До списку заблокованих в Криму сайтів додався ще один

Дата: 05 Серпня 2016
A+ A- Підписатися

В анексованому Росією Криму з 2 серпня заблокований сайт незалежної онлайн-газети “Меридіан Севастополь”

Про це LB.ua повідомили в редакції інтернет-видання.

 

З 2 серпня користувачі, що знаходяться на території Криму, не могли зайти на сайт – вони бачили білу сторінку. 4 серпня з’явилося повідомлення від провайдера про те, що доступ до сайту обмежений. Серед можливих причин обмеження доступу перераховані: обмеження доступу на вимогу правоохоронних органів, внесення сайту в Єдиний реєстр сайтів, що містять заборонену в РФ інформацію, або внесення до Реєстру сайтів, що поширюють інформацію з порушенням виключних прав.

При цьому сайту немає в єдиному реєстрі доменних імен сайтів, що містять інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено. Також його немає в реєстрі доменних імен сайтів, що містять інформацію, поширювану з порушенням виключних прав.

Ніяких офіційних звернень на адресу адміністрації сайту або хостинг провайдера не було.

“Меридіан Севастополь” є незалежним інтернет-виданням і одним з найстаріших в місті – сайт створений в 2005-му році.

Нагадаємо, з 2 серпня також заблоковані сайти “Крим Реалії”, “Події Криму”, кримськотатарський телеканал “АТР” і кримськотатарське інформагентство QHA.

В кінці липня підконтрольна Москві прокуратура анексованого Криму відзвітувала про те, що за перше півріччя було ініційовано обмеження доступу до 60 інтернет-ресурсів “з екстремістським контентом”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter