Дівчиною місяця з обкладинки Playboy у листопаді стане модель-трансгендер

Дата: 20 Жовтня 2017
A+ A- Підписатися

У листопадовому номері журналу Playboy “дівчиною місяця” вперше за 30 років стане модель-трансгендер – 26-річна Інес Рау.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на сайт Playboy.

Листопадовий номер присвятили пам’яті Г’ю Хефнера, який перший привів трансгендерів на обкладинку чоловічого журналу ще 30 років тому.

Раніше Інес Рау з’являлася на обкладинках модних журналів на кшталт Luvre, Vogue, а також на сайті Playboy в травні 2014 року.

“Під час цієї фотосесії я думала про найскладніші дні мого дитинства. Тепер же все, що відбувається робить мене щасливою. Не думала, що я стану дівчиною місяця в Playboy. Це найкрасивіший комплімент, який мені доводилося отримувати”, – сказала Інес.

Француженка північно-африканського походження перенесла операцію по зміні статі в 15 років. Потім вона переїхала в Нью-Йорк, де почала виступати на концертах діджеїв і побудувала кар’єру моделі. Також Рау професійно займалася тайським боксом і кікбоксингом.

Дівчина місяця або “подружка Playboy” – модель, яка з’являється на розвороті журналу з короткою біографією і відвертими фото. Дівчата зі списку також беруть участь в щорічному святі Playboy.

Інес Рау – не перша трансгендерна модель, яка знялася для Playboy. На початку 80-х на обкладинці чоловічого журналу з’явилася Керолайн Косс – модель та акторка, яка також знімалася у фільмі про Джеймса Бонда “Тільки для твоїх очей”. Після смерті засновника Playboy Х’ю Хефнера Косс розповіла, що він особисто попросив її знятися на обкладинці.

Як відомо, у віці 91 року пішов з життя засновник журналу Playboy Г’ю Хефнер. Він народився в Чикаго у 1926 році і спочатку працював копірайтером для журналу Esquire. Перший номер журналу Playboy він випустив в грудні 1953 року. У першому випуску були світлини оголеної співачки Мерлін Монро, тоді було продано понад 50 тисяч примірників журналу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter