ДБР розслідує самогубство 19-річного хлопця у поліції. Він застрелився після спроби подвійного вбивства

Дата: 17 Липня 2019
A+ A- Підписатися

Під Києвом у місті Ірпінь 19-річний юнак стріляв у свою колишню дівчину та її нового хлопця, після чого сам застрелився у відділі поліції. За фактом цього Державне бюро розслідувань почало досудове слідство щодо неналежного виконання співробітниками Головного Управління Нацполіції в Київській області своїх службових обов’язків, що спричинило смерть людини.  

Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Хлопця, який вчинив замах на подвійне вбивство, поліцейські затримали за годину після вчинення злочину. Той мав при собі пістолет. На юнака одягли кайданки і доправили до Ірпінського відділу поліції. 

“У приміщенні поліції чоловік невідомим способом звільнив одну руку з кайданок, потім вихопив пістолет і почав ним погрожувати правоохоронцям. Усвідомлюючи небезпеку та на підставі ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію”, поліцейські оголили табельну вогнепальну зброю”, – йдеться у повідомленні пресслужби поліції області.

Правоохоронці додають, що в цей момент хлопець раптово повернув пістолет до скроні і вистрілив собі у голову. Медикам не вдалося врятувати його життя і через декілька годин він помер у лікарні. 

Події, які відбувались у відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження.

Правоохоронцям загрожує до п’яти років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter