Центр національного спротиву отримав масив персональних даних росіян, які окупували Київщину

Дата: 20 Липня 2022
A+ A- Підписатися

Центр національного спротиву отримав масив даних про російських військових з 83 окремої десантно-штурмової бригади, яка брала участь у наступі на Київську область на початку року та була в Бучі.

Про це повідомили в ЦНС.

Військова частина 71289, звідки вони походять, постійно дислокується в місті Уссурійськ у Приморському краї РФ.

Серед даних фотографії, паспорти, службові посвідчення, адреси та фото місць проживання, а також фінансові документи не лише військових, а й членів їхніх сімей. Також є багато службової інформації, як-от накази, інструкції, списки особового складу, відомості та заявки на оформлення службових закордонних паспортів для відряджання підрозділів до Сирії.

Після перевірки на достовірність документи почали публікувати.

“Розпочати можна з персональних документів. Їх доволі багато, тут і внутрішні паспорти, і військові посвідчення, є свідоцтва про народження або техпаспорти на машини. Є списки контрактників з адресами проживання або, наприклад, список усіх офіцерів частини з посадами та номерами телефонів. Не бракує і документів для службового користування, які по ідеї мали б набагато сильніше охоронятися від несанкціонованого доступу”, – розповідають у центрі. 

Знайшли серед документів й фотографію печатки частини, яку, вочевидь, використовували для того, щоб нашвидкуруч підробляти службові документи.

Нагадаємо, що на Київщині правоохоронці виявили 1346 тіл цивільних мешканців, убитих російськими окупантами, а ще близько трьох сотень осіб вважають зниклими безвісти. Вбитих знаходять дотепер. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter