“Це ви про Шарія писали?”: вінницького журналіста, якому погрожували прихильники одіозного блогера, побили

Дата: 02 Вересня 2019
A+ A- Підписатися

Головний редактор вінницького інформаційного порталу “Вежа” Андрій Качор, якому погрожували прихильники проросійського відеоблогера Анатолія Шарія, розповів про побиття невідомими.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуку. 

Андрій Качор

Напад стався 30 серпня. Невідомі підійшли до журналіста ззаду.

“Майже відразу сильний удар у голову, і далі я вже не дуже пам’ятаю. Отямився, побачив групу людей, які бігли в ніч через перехрестя”, – розповів він. 

Після інциденту Качор звернувся до лікарів та правоохоронців. У коментарі Громадському журналіст розповів, що справа щодо нападу з’явиться в реєстрі лише 2 вересня, а 3 вересня йому зможуть дати направлення на судмедекспертизу, “бо вихідні, а в понеділок експертиза не працює”, сказали в поліції. За попередньою інформацією лікарів, у чоловіка виявили забій м’яких тканин, ознаки струсу мозку, опухлу частину обличчя та гематоми. 

Відомо, що Качор ще в липні написав заяву в поліцію через погрози прихильників проросійського відеоблогера Анатолія Шарія. За його словами, вони почали погрожувати йому та його близьким у мережі, бо журналіст у своїх матеріалах критикував блогера. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter