Чоловіка, який намагався зґвалтувати в потягу жінку, залишили під вартою

Дата: 28 Жовтня 2020
A+ A- Підписатися

У Києві суд залишив за ґратами на два місяці 45-річного чоловіка, який у липні поточного року намагався зґвалтувати та жорстоко побив Анастасію Лугову, яка їхала в купе із сином у нічному потягу Маріуполь – Київ.

Про це повідомляє ТСН. 

На засіданні, яке зробили закритим, Лугова вперше після спроби зґвалтування побачила свого кривдника. Він попросив у неї вибачення та пообіцяв співпрацювати з правоохоронцями. 

“Але це було так пафосно. Це як завчений текст, як ми десь могли чути у фільмах”, – зауважила потерпіла. 

За напад на Лугову 45-річному чоловіку загрожує п’ятирічне покарання, однак потерпіла вважає, що цього терміну її кривднику замало. 

Також жінка розповіла, що останні три місяці проходить реабілітацію в клініці, а тому фізично їй краще. Щодо маленького сина, який перебував з нею в ту ніч, то він досі відвідує психолога.

“У мене викривлення нижньої щелепи, це можна буде тільки через три-чотири місяці лікувати. Ми працюємо над цим, вони (синці. – Ред.) вже сходять”, – каже Лугова.

Нагадаємо, що наприкінці липня в нічному потягу Маріуполь – Київ 45-річний чоловік намагався зґвалтувати та жорстоко побив жінку, яка їхала в купе із сином. За словами потерпілої, близько третьої ночі вона прокинулася від ударів по голові в купе. Відкривши очі, жінка побачила невідомого чоловіка в трусах, який одразу схопив її за горло та почав погрожувати.

Після розголосу історії Укрзалізниця заявила, що звільнить працівників потяга, де побили пасажирку. Згодом у потягах почала працювати воєнізована охорона.

Водночас в Україні з’явилися пропозиції запровадити для підвищення безпеки пасажирок окремі жіночі купе. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter