Через обстріли Херсонщини військами РФ загинув чоловік, ще десятеро людей поранені

Дата: 19 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

За добу 18 серпня російська армія понад 60 разів обстріляла Херсонщину, унаслідок цього загинув один цивільний, ще десятеро людей отримали поранення.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Наслідки російського обстрілу селища поблизу Херсона

“За минулу добу противник здійснив 63 обстріли, випустивши 355 снарядів з мінометів, артилерії, танків, “Градів” та БПЛА. По місту Херсон ворог випустив 15 снарядів”, зазначив голова ОВА.

За словами посадовця, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, магазин і територію підприємства у Херсоні, обʼєкт критичної інфраструктури та будівлю церкви у Херсонському районі, магазин у Бериславському районі.

“Через російську агресію одна людина загинула, ще 10 дістали поранення, з них 1 дитина”, додав очільник ОВА.

У Херсонській обласній прокуратурі повідомили, що 18 серпня близько 20:00 армія РФ обстріляла селище поблизу Херсона. Окупанти поцілили по житловому сектору.

Наслідки російського обстрілу селища поблизу Херсона

Унаслідок атаки загинув 72-річний чоловік. Також травмовані 93-річний чоловік та 73-річна жінка. Їм надали необхідну медичну допомогу.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими військовими 16 серпня Херсона постраждали троє цивільних. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter