“Було набагато більше прильотів, ніж зазвичай”: унаслідок нічних обстрілів на Миколаївщині поранення отримали щонайменше 10 людей

Дата: 09 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілів російських військових на Миколаївщині поранення отримали 10 осіб.

Про це повідомила голова Миколаївської облради з гуманітарних питань Ганна Замазєєва.

Наслідки російських обстрілів на Миколаївщині. Фото: Нацполіція

Місто російські військові обстрілювали вночі. За даними поліції, пошкоджень зазнали житлові будинки, магазини та інші об’єкти цивільної інфраструктури. 

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім каже, що прильотів було набагато більше, ніж зазвичай, і обстрілів зазнали одразу “багато районів”. Посадовець також повідомив про загиблих, однак їхньої кількості не назвав. Замазєєва у своєму повідомленні про загиблих не повідомляла. 

Своєю чергою у ДСНС області розповіли про одного загиблого мешканця села Шевченкове 1942 року народження. Його будинок загорівся внаслідок обстрілу. 

Щодо потерпілих, то всіх їх шпиталізували. Нині в миколаївських лікарнях перебувають 180 громадян, які отримали поранення внаслідок російських атак. 

У Миколаєві під обстріли російських військ потрапили майже всі медичні заклади, зокрема міські лікарні №3 та 5, обласна дитяча лікарня й центр екстреної медичної допомоги. Однак, за словами начальника управління охорони здоров’я Миколаївської обласної військової адміністрації Максима Безносенка, росіянам не вдалося зруйнувати медичну інфраструктуру в регіоні. 

Нагадаємо, що 7 травня внаслідок російських обстрілів на Миколаївщині постраждали понад два десятки мирних жителів і загинула літня жінка, яка працювала вчителькою російської мови та літератури в школі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter