Британський уряд видав поради для бізнесу щодо трансгендерних людей

Дата: 27 Листопада 2015
A+ A- Підписатися

Британський уряд оприлюднив рекомендації для бізнесу щодо підтримки та захисту прав трансгендерних співробітників та клієнтів.

Публікації “Підбір та утримання трансгендерних людей” та “Надання послуг трансгендерним клієнтам” представила міністерка у справах жінок та рівності Великобританії Нікі Морган, передає PinkNews.

“Ми всі різні. Ми володіємо різним досвідом і баченням, ми думаємо про вирішення питання по-різному, разом ми можемо побачити нові рішення і можливості для покращення бізнес-показників. Можливість думати по-іншому означає, що ми можемо зробити дещо нове”, – пояснила чиновниця.

Вона додала, що рекомендації спрямовані на те, щоб допомогти бізнесу із роботою з трансгендерними працівниками та клієнтами, які досі стикаються з дискримінацією.

“Публікація керівництв для роботодавців та постачальників послуг є важливим кроком на шляху до підвищення розуміння, що всі члени нашого суспільства можуть жити своїм життям, вільним від дискримінації”, – підсумувала вона.

Як раніше повідомляв Центр інформації про права людини, африканські геї, що зазнають переслідування у своїх країнах, закликали Папу Римського Франциска виступити за рівність та толерантність.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter