Бренд Victoria’s Secret представлятимуть жінки, відомі своїми досягненнями в різних галузях

Дата: 19 Червня 2021
A+ A- Підписатися

Американська компанія Victoria’s Secret змінила концепцію та припинила співпрацю зі своїми знаменитими моделями, яких називали “ангелами”. Під час щорічних показів вони виходили на подіум з крилами. Відтепер відомий бренд планує працювати з жінками, які прославилися своїми “досягненнями, а не пропорціями”.

Про це повідомляє видання “The New York Times”.

На концепції “ангелів” бренд будував рекламну стратегію впродовж кількох десятиліть. Ними в різний час були Алессандра Амброзіо, Тайра Бенкс, Хайді Клум, Адріана Ліма і Жизель Бюндхен.
За словами Victoria’s Secret, керівництво компанії переосмислило концепцію і прагне до того, щоб бренд вважали міжнародним “захисником” прав і свобод жінок. У раді директорів кампанії всі посади, окрім однієї, будуть займати жінки.
“Коли світ змінювався, ми занадто повільно реагували. Нам потрібно перестати думати про те, чого хочуть чоловіки, і почати думати про те, чого хочуть жінки”, – заявив Мартін Уотерс, виконавчий директор Victoria’s Secret.
Серед VS Collective – нових амбасадорок компанії – футболістка та активістка Меган Рапіноу, лижниця Ейлін Гу, перша трансгендерна модель Victoria’s Secret Валентина Сампайо, журналістка Аманда де Кадене, модель і адвокатка Палома Есслер, акторка Пріянка Чопра Джонас, модель і біженка з Південного Судану Адут Акеч. Вони консультуватимуть бренд, з’являтимуться в рекламі та просуватимуть Victoria’s Secret в інстаграмі. 
Фотографія обкладинки: Associated Press
 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter