Бойовики “ДНР” напали на неозброєних спостерігачів моніторингової місії

Дата: 21 Червня 2017
A+ A- Підписатися

Бойовики “ДНР” здійснили 20 червня напад на неозброєних спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії.

Згідно зі звітом, бойовики “ДНР” обстріляли патрулі СММ та проявляли агресію щодо спостерігачів.

20 червня вранці в районі вокзалі Ясинувата, який контролюється “ДНР”, перебувало два патруля СММ, кожен з яких складався з двох броньованих авто та шести осіб. Спочатку двоє чоловіків у військовій формі здійснили постріл у бік одного з патрулів.

Потім обидва чоловіки, обличчя яких були сховані за балаклавою та шарфом, наблизилися до другого патруля і почали сильно кричати на спостерігачів, після чого пішли.

“О 11:10 обидва патрулі СMM намагалися залишити територію. Коли патруль СММ (2) почав виїжджати, озброєний чоловік забіг до другого транспортного засобу, намагався відкрити двері на стороні водія та зламати бокове скло водія своєю зброєю. Коли це не вдалося, він побіг за першим автомобілем патруля СMM (2). Після цього озброєний чоловік повернув і направив зброю на водія та пасажира переднього сидіння другого транспортного засобу патруля СMM (2). Обидва члени патруля підняли руки вгору”, – розповідається у звіті.

У звіті зазначено, що бойовики влучили зі зброї в заднє вікно автомобіля СММ, завдавши незначних пошкоджень.

“Об 11:21, коли всі патрульні машини СММ залишили район, спостерігачі помітили озброєного чоловіка, який цілився в бік СММ. Спостерігачі безпечно повернулися до бази в Донецьку”, – сказано у звіті.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter