Біля Запоріжжя внаслідок ракетного удару росіян загинули двоє рятувальників

Дата: 15 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Біля Запоріжжя внаслідок ракетного обстрілу росіян загинули двоє рятувальників – Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля. 

Про це 15 листопада повідомила пресслужба ДСНС України, а також написав у телеграмі міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Джерело: пресслужба ДСНС України

Рятувальники прибули гасити вогонь після попереднього ворожого удару, але окупанти знов обстріляли їх. Ще троє працівників ДСНС отримали травми. Також постраждали четверо цивільних.

“Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34. Щирі співчуття близьким загиблих, це непоправна втрата. Памʼятаємо кожного і кожну, чиї життя забрала війна”, – написав Клименко.

Всього внаслідок російських обстрілів з початку повномасштабної війни в Україні загинули щонайменше 78 рятувальників. 

Нагадаємо, що в ніч на 27 жовтня внаслідок обстрілу російськими військовими пожежної частини в Ізюмі на Харківщині постраждали восьмеро рятувальників.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в ніч проти 15 листопада російські окупанти обстріляли житловий будинок у місті Селидове Донецької області. Унаслідок цього обвалився під’їзд. Одна жінка загинула, кілька мешканців дістали поранення, під завалами шукають ще щонайменше одну людину. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter