Асоціація правників України формує робочу групу для відновлення інституту адвокатури в Криму після його деокупації

Дата: 15 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Асоціація правників України оголосила про формування робочої групи задля розроблення пропозицій та стратегії відновлення діяльності інституту адвокатури на деокупованому Кримському півострові.

Про це інформує пресслужба асоціації та Представництво президента України в Автономній Республіці Крим

За зверненням Представництва президента України в Автономній Республіці Крим, асоціація має намір розробити стратегічні пропозиції та рекомендації стосовно можливих викликів, необхідних кроків та заходів задля відновлення діяльності інституту адвокатури на деокупованому Кримському півострові, зокрема й тих, що можуть бути вжиті вже зараз, до відновлення контролю над територією.

У Представництві повідомили, що вже формують кадровий резерв “з метою захисту прав і свобод людини і громадянина на Кримському півострові після його деокупації та під час реінтеграційних процесів”.  

Давайте забезпечимо справедливість та верховенство права для наших громадян разом!

Представництво президента України в Автономній Республіці Крим

Асоціація закликає своїх членів надсилати мотиваційні листи та резюме до 18 серпня на електронну адресу vkrasnova@uba.ua. Процес відбору охоплюватиме конкурс серед заявок – робоча група складатиметься з п’яти правників.

“Асоціація закликає всіх своїх членів проявляти лідерські якості та активно долучатися до всіх напрямів своєї діяльності. Разом наш голос стає ще гучнішим на шляху до перемоги”, – мовиться в повідомленні. 

Раніше ZMINA розповідала, що попри публічну інформацію про грубі порушення адвокатської етики серед адвокатів в українському Криму Національна асоціація адвокатів України не реагує на такі порушення і такі адвокати досі лишаються в реєстрі українських адвокатів, а їхні адвокатські свідоцтва є дійсними з погляду України.

Нагадаємо, у червні 2023 року Представництво президента України в Автономній Республіці Крим представило пріоритетні кроки держави України після звільнення своїх громадян на Кримському півострові. 

Раніше Рух “ЧЕСНО” оприлюднив матеріал, у якому описав значний вплив на НААУ з боку кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. Адже цей орган адвокатського самоврядування очолює Лідія Ізовітова, яку називають соратницею та подругою Медведчука.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter