Армія РФ обстріляла Одещину та Миколаївщину, поранено троє цивільних

Дата: 10 Квітня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч проти 10 квітня російські війська вдарили по Одеській та Миколаївській областях, влучивши, зокрема, в об’єкти енергетичної інфраструктури. Поранено трьох людей.

Про це повідомляють Сили оборони півдня.

На світанку окупанти атакували Одещину ракетами, зокрема й балістичними, вдаривши по обʼєктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Наразі відомо про двох постраждалих працівників транспортного підприємства.

Також в Одесі внаслідок атаки пошкоджений енергетичний об’єкт, приватний будинок і кілька автівок. Відомо про одного потерпілого.

Тим часом на Миколаївщині окупанти теж поцілили по обʼєкту енергетики. Спалахнула пожежа, вогнеборці її локалізували. Наслідки уточнюються, але потерпілих немає.

А ще уламки збитих дронів спричинили пожежу на рекреаційному обʼєкті в прибережній смузі Очаківської громади. Вогонь загасили. Цивільні не постраждали.

Нагадаємо, що 9 квітня, у вівторок, російські окупанти обстріляли Харків. Два влучання зафіксували в середмісті. За попередніми даними, росіяни били авіабомбами. Є потерпілі.

Наразі відомо про трьох потерпілих, але пошук поранених на місці влучання продовжується.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter