Amnesty International закликає приєднатися до міжнародного Марафону написання листів

Дата: 05 Грудня 2019
A+ A- Підписатися

Правозахисна організація Amnesty International Ukraine закликає приєднатися до міжнародного Марафону написання листів, який вона щороку проводить напередодні Міжнародного дня прав людини.

Про це організація повідомляє на своїй фейсбук-сторінці.

«Марафон написання листів – це найбільша у світі правозахисна подія. Цього року він присвячений молодим людям, чиї права порушують. Ви можете змінити їхні життя!», – повідомляють організатори.

Серед молодих людей, які змінюють світ на краще і чиї права опинилися під загрозою, Amnesty International називає: Еміля Астравка з Білорусі, Сару Мардіні та Шон Біндера з Греції, Ясамана Ар’яні з Ірану, Оксану Мамченко та її діти з України, Іліясицзяна Рехемана з Китаю, Хосе Адріана з Мексики, Маґаяї Матіоп Нґонґ з Південного Судану, Марінель Сумоок Убальдо з Філіппін.

Під час марафону люди з усього світу пишуть листи підтримки та підписують петиції на захист тих, чиї права були порушені.

У рамках марафону можна провести захід у своєму населеному пункті. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням нижче, завантажити необхідні матеріали, роздрукувати їх та організувати подію.

Заходи в рамках Марафону можуть відбуватись у форматі лекцій/уроків у навчальних закладах; презентації в місцевих бібліотеках, кав’ярнях, відкритих просторах тощо.

Зареєструвати захід або заходи, які хочете провести, можна ось тут. 

Після цього ви можете звантажити всі необхідні матеріали (картки кейсів, презентації, відео, бланки для петицій тощо) ось тут.

Заходи в рамках Марафону можуть відбуватись у форматі лекцій/уроків у навчальних закладах; презентації в місцевих бібліотеках, кав’ярнях, відкритих просторах тощо.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter