Активісти вимагають відставки Богдана через пост про “проплачений Майдан”

Дата: 07 Жовтня 2019
A+ A- Підписатися

Учасники акції “Зупинимо капітуляцію” під парламентом вимагали відставки глави Офісу президента Андрія Богдана через його допис у фейсбуці із нібито скриншотами листування про те, що людей збирали на акцію за гроші. 

Відео зі словами активістів опублікувало Громадське. 

Акція “Зупинимо капітуляцію”, яка пройшла в різних містах країни та за кордоном, стала реакцією на погодження так званої “формули Штайнмаєра” щодо виборів на окупованому Донбасі. Мітингарі вважають такий крок влади капітуляцією та зрадою державних інтересів. 

Перед початком акції очільник Офісу Зеленського опублікував на своїй сторінці у фейсбуці пост із фотографіями листування, де невідомі пропонували людям виходити на протест за гроші. 

“Скоро хтось дуже переляканий усе вкрадене роздасть народу”, – підписав фотографії Богдан. 

Скоро хтось дуже переляканий, усе вкрадене роздасть народу)))

Gepostet von Андрей Богдан am Sonntag, 6. Oktober 2019

У відповідь на це протестувальники збираються вимагати відставки очільника Офісу президента. 

“Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт. Вона провокує нас на конфлікт. Ця людина зараз невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви”, – пояснюють причини свого невдоволення активісти. 

Вони повідомили, що до 14 жовтня чекають заяви влади про те, що підписання “формули Штайнмаєра” не є капітуляцією, а також про те, що Богдана звільнять з його посади. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter