Активісти назвали ім’я ще одного причетного до вбивства Гандзюк посадовця

Дата: 21 Лютого 2019
A+ A- Підписатися

Учасники ініціативи “Хто замовив Катю Гандзюк?” заявляють, що до вбивства активістки причетний діючий керівник Нацполіції Херсонської області Артур Меріков.

Про йдеться на сторінці ініціативи у Facebook.

За інформацією активістів, Меріков попередив кримінального авторитета та організатора вбивства Гандзюк Олексія Левіна (Москала) про те, що за ним ведеться спостереження.

“Попередив через батька, вбивцю-рецидивіста Москала-старшого. Про це нам стало відомо відразу з декількох джерел. Наступного ж дня після отримання інформації від Мерікова Левін (Москал) втікає в Домінікану”, – розповіли вони.

Також стало відомо, що 17 жовтня, коли Гандзюк була ще жива, президент України надав Мерікову спеціальне звання “генерала поліції третього рангу”.

“Меріков повинен був отримати погони генерала ще 24 серпня, на День Незалежності. За нашими даними, зараз керівництво Нацполіції збирається відсторонити Артура Мерікова з посади начальника. Але нас цікавить інше. Чи буде Меріков затриманий і чи побачимо ми його на лаві підсудних за покривання особливо тяжкого злочину?”, – зазначають на сторінці ініціативи.

Нагадаємо, громадська активістка та керівниця справами Херсонського міськвиконкому Катерина Гандзюк померла 4 листопада внаслідок нападу на неї в Херсоні 31 липня. Тоді на неї вилили літр сірчаної кислоти і вона дістала опіки 40% тіла.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter