Адвокат Савченко просить писати їй більше листів

Дата: 13 Серпня 2015
A+ A- Підписатися

Українська льотчиця Надія Савченко, яка утримується в Росії за звинуваченням у причетності до вбивства російських журналістів на Донбасі, незадоволена судовою тяганиною.

Про це повідомив “Укрінформу” адвокат української льотчиці Микола Полозов, який відвідав її в Новочеркаському СІЗО.

Зустрівся і поговорив з Надією. Очікування хоч якогось суду в одиночній камері сильно її виснажує. Вона дуже незадоволена тяганиною ростовських судів. Плюс спека в Ростовській області, від якої не рятує навіть вентилятор. Відчувається нервове напруження. Їй важко, але Надія тримається. Віра Савченко має право на відвідування. Думаю, наступного тижня вони зустрінуться“, – сказав Полозов.

Також адвокат зазначив, що Савченко отримує мало листів, в тому числі й тому, що в Новочеркаському СІЗО не працює система “ФСВП-лист” для відправки електронних повідомлень ув’язненим, і тому, що не всі ще знають нову адресу.

Він нагадав, що Надії Савченко можна писати за адресою: “ФКУ СИЗО-3; 346408 Ростовская область, г. Новочеркасск, ул. Украинская, д. 1. Савченко Надежда Викторовна, 1981 г. р.

Нагадаємо, у справі Савченко зараз – тривала пауза у зв’язку з тим, що досі не розглянуто клопотання захисту про зміну місця підсудності. Донецький міськсуд Ростовської області заявив, що розгляд справи почнеться 15 серпня. Але враховуючи, що це субота, мова може йти взагалі про понеділок, 17 серпня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter