Адвокат зґвалтованої поліцейськими в Кагарлику дівчини розповів про деталі злочину

Дата: 27 Травня 2020
A+ A- Підписатися

До відділку поліції в місті Кагарлик, де двоє поліцейських, імовірно, зґвалтували дівчину, потерпілу привіз та заманив сусід. 

Про це повідомив адвокат потерпілої Євген Мельниченко. 

ЖАХ у КАГАРЛИКУ.Уклав договір про правову допомогу потерпілій, яку ледве не замучили до смерті покидьки із відділу…

Опубліковано Ievgenii Melnychenko Вівторок, 26 травня 2020 р.

За словами захисника, 39-річний сусід покликав дівчину ніби на виклик у поліцію, де її чекав “дядя Коля”, начальник кримінального розшуку відділу поліції Кагарлика. 

“У відділі поліції потерпілу чекав п’яний дядя Коля та Сірожа – працівники поліції. Цей дядя Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй: “Будеш давати, коли я скажу, поняла?” Далі потерпілу почали бити та ґвалтувати. До четвертої ранку із семи вечора. Вона плакала, просилася. Втрачала свідомість. А її били, душили, ґвалтували неодноразово в чотирьох кабінетах. Ґвалтував підлеглий Сірожа, а дядя Коля душив і бив…” – розповів Мельниченко.

Поліцейський на ім’я Сергій нібито в такий спосіб мстив дівчині, яка відмовилася від стосунків з ним. Сусіда, який привіз дівчину до відділку, оголосили в розшук. 

Нагадаємо, що в ніч із 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений Кагарлицького відділу поліції у своєму службовому кабінеті стріляв з табельної зброї над головою 26-річної жінки, яку поліцейські викликали як свідка, вдягав на неї протигаз та кайданки, а згодом декілька разів зґвалтував. Одразу після цього відділок поліції розформували, а поліцейських, підозрюваних у злочині, відправили в СІЗО.

Однак, як повідомив журналістам виконувач обов’язків очільника Кагарлицького відділення поліції Дмитро Литвин, якого призначили на цю посаду після відсторонення попереднього керівника Сергія Панасенка, установа продовжує працювати, а переатестацію всіх її співробітників проведуть протягом двох місяців.

Згодом суд арештував одного з поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter