Що робити, якщо ви побачили окупаційні війська у місті – пояснення Міноборони

Дата: 25 Лютого 2022
A+ A- Підписатися

Територіальна оборона ЗСУ наголошує, що загарбники повинні побачити – кожен українець чинитиме опір російському окупанту.

На цьому наголошує Міністерство оборони на своїй фейсбук-сторінці.

Оборонне відомство закликає людей блокувати російську техніку на вулицях міст і записувати на відео переміщення ворожої армії, розповсюджуючи відео.

“Якщо ви бачите російських військових та російську техніку на вулицях своїх міст – блокуйте їх пересування власними силами. Виходьте з українськими прапорами на вулиці, знімайте російських окупантів на камери своїх телефонів. Нехай вони знають, що їх тут не чекають, що їм тут чинитиме опір абсолютно кожен. Покажіть їм, що вони не визволителі, а окупанти на чужій землі”, – просять у Міноборони.

Водночас громадян також просять не наближатися до місць, де проти окупаційних військ ведуть бої українські військові, щоб “не перешкоджати їм робити свою роботу”.

25 лютого міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що невдовзі Україна отримає від партнерів сучасну зброю, повідомляє ВВС України.

“Також я майже всю ніч спілкувався з колегами-міністрами оборони держав, що надають нам постійну підтримку. Реакція світу стає більш чіткою. Невдовзі ми отримаємо додаткове посилення у вигляді сучасної зброї та інших ресурсів від наших партнерів”, –  заявив Резніков.

“Нам уже вдалося зламати плани російських окупантів. Тепер важливо знищити морок брехні, який створює Кремль. І це буде кінцем серійного вбивці і ґвалтівника, який атакує сусідів, дітей. І що всі, хто мовчить, стають спільниками вбивць”, – додав міністр.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter