У розшук оголосили бойовиків, причетних до загибелі двох спецпризначенців на Донбасі

Дата: 26 Травня 2020
A+ A- Підписатися

Служба безпеки України повідомила про підозру та оголосила в розшук бойовиків так званої “ЛНР”, причетних до загибелі двох українських спецпризначенців у районі Бахмутської траси у 2018 році.

Про це повідомили у відомстві. 

Пам'яті полковника Руслана Муляра і прапорщика Юрія Журавльова

26 травня 2018 року під час бойового завдання на сході країни загинули два герої Центру спеціальних операцій «А» СБУ — Руслан Муляр та Юрій Журавльов.Руслан Муляр прослужив у Центрі «А» 15 років. У жовтні 2014-го, під час боїв на Донбасі, став командиром групи тернопільських спецпризначенців.Юрій Журавльов до 2014 року був цивільним. Але коли сепаратисти почали захоплювати українські міста на Донбасі, став на захист країни.Пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя за Україну!

Опубліковано Служба безпеки України Вівторок, 26 травня 2020 р.

Група бойовиків із чотирьох осіб 26 травня 2018 року обстріляла позиції ООС на Луганщині. Під час атаки загинули двоє співробітників Центру спеціальних операцій “А” СБУ – полковник Руслан Муляр і прапорщик Юрій Журавльов. Ще двоє спецпризначенців зазнали поранень.

Групу терористів, за словами правоохоронців, очолював громадянин РФ на прізвисько “Шумер”. У СБУ повідомили, що вони також причетні до обстрілу підрозділів ЗСУ в Новоайдарському і Слов’яносербському районах Луганської області.     

Наразі всім чотирьом терористам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 258 (“Терористичний акт”) та ч. 1 ст. 258-3 (2Участь у терористичній організації”) ККУ. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Суд надав дозвіл на затримання чоловіків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter