Конкурс на обрання дев’яти членів Наглядової ради координаційного центру з надання правової допомоги

Дата та час події: 14 Лютого 2020, 23:59
A+ A- Підписатися

У Міністерстві юстиції України оголошують конкурс з обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – конкурс).

Організацію та проведення конкурсу здійснює комісія щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – комісія).

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

  • письмову заяву про участь у конкурсі за встановленою формою;
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту;
  • мотиваційний лист, у якому особа викладає свої мотиви бути членом Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги, своє бачення забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері надання БПД, незалежності та прозорості управління системою надання БПД (обсягом до 500 слів);
  • резюме за встановленою формою.

За результатами перевірки документів, поданих кандидатами, на відповідність вимогам до освіти та досвіду роботи, а також наявності та правильності заповнення всіх документів комісія ухвалює рішення про допуск або недопуск кандидата до наступного етапу конкурсу.

У разі недостатності документів, що підтверджують відповідність кандидата вимогам щодо освіти та/або досвіду роботи, комісія може ухвалити рішення про подання кандидатом за його згодою додаткових документів (зокрема, копії трудової книжки тощо).

Приймання документів для участі в конкурсі триває з 20 січня 2020 року до 14 лютого 2020 року 23 год 59 хв.

Кандидати, документи яких подано після закінчення встановленого строку приймання, не допускаються до участі в конкурсі.

Документи для участі в конкурсі надсилаються:

  • поштою за адресою: 01001, м. Київ, пров. Рильський, 8, Міністерство юстиції України (із зазначенням на конверті: “Конкурсній комісії щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги”) –

або

  • на електронну адресу: yu.sverba@minjust.gov.ua (тема листа: “Конкурсній комісії щодо обрання членів Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги”).

Відповідальна особа за прийняття документів: секретар комісії – Сверба Юрій Іванович (тел. 044-279-89-14).

Детальніше про умови проведення конкурсу читайте тут.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter