Окупанти атакували дроном Берислав на Херсонщині: поранені чоловік та жінка

Дата: 13 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
У неділю 13 жовтня російські військові атакували безпілотником Берислав на Херсонщині, унаслідок цього двоє людей зазнали поранень. Крім того, минулої доби в області через обстріли з боку військ РФ постраждали ще троє цивільних.
 
Про це повідомила Херсонська ОВА.
 

“По меддопомогу звернулись двоє жителів Берислава, котрі вчора потрапили під удар ворожого дрона. 64-річний чоловік та 61-річна жінка дістали мінно-вибухові травми та контузії. Медики надають потерпілим необхідну допомогу”, йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, минулої доби окупанти поранили в області трьох людей.

Він уточнив, що впродовж 12 листопада під вогнем окупантів та авіаударами опинилися Берислав, Нововоронцовка, Тягинка, Шляхове, Антонівка, Садове, Інженерне, Придніпровське, Зимівник, Львове та місто Херсон.

Російські військові поцілили в об’єкт критичної інфраструктури та стільникову вежу; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено  багатоповерхівку та 3 приватних будинки.

Нагадаємо, за добу 12 жовтня війська окупантів понад 300 разів завдали ударів по 13 населених пунктах Запорізької області. Унаслідок російських атак четверо людей зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter