За минулу добу на Харківщині росіяни вбили двох людей, ще дев’ятеро цивільних зазнали поранень

Дата: 12 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж минулої доби на Харківщині внаслідок російських обстрілів загинули двоє мирних жителів, ще дев’ятеро поранені. Найбільше людей постраждало у Куп’янську.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 1:30 12 жовтня о внаслідок обстрілу селища Куп’янськ Вузловий горіла господарча споруда. Постраждала 82-річна жінка. 11 жовтня окупанти обстрілювали це селище ще два рази, горів будинок, частково зруйнована будівля.

Місто Куп’янськ війська РФ обстрілювали тричі за добу. Внаслідок ворожих атак там частково пошкоджені приватні будинки, в одному з них горів дах. 67-річний чоловік загинув, п’ятеро людей постраждали.

У селі Козача Лопань Харківського району внаслідок скиду боєприпасу загинув 38-річний чоловік, крім того, постраждали 56-річна жінка і 86-річний чоловік.

Також увечері 11 жовтня росіяни двічі обстрілювали село Черкаська Лозова. В одному з приватних домоволодінь  виникла пожежа, в іншому ворожий боєприпас влучив на подвір’я, пошкодивши житловий будинок.

Внаслідок обстрілів у селі Тимофіївка Богодухівського району також частково пошкоджений один житловий будинок. В Шийківці Ізюмського району через обстріл постраждав 67-річний чоловік.

Нагадаємо, 11 жовтня, у пʼятницю, армія РФ атакувала FPV-дроном цивільний автомобіль у Козачій Лопані Харківської області. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter