Вночі росіяни завдали авіаударів по Запоріжжю: є поранені, серед них дитина

Дата: 12 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
У ніч на 12 жовтня війська РФ завдали трьох авіаударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки поранені троє людей, серед яких 12-річна дитина. Також пошкоджені будинки та виробничі приміщення.
 
Про це повідомили в ДСНС та Запорізькій ОВА.
 

“Ворог вночі атакував Запоріжжя. Поцілив по приватних житлових будинках і виробничих приміщеннях одного з підприємств”, йдеться в повідомленні очільника ОВА.

В ДСНС зазначили, що росіяни травмували трьох людей серед яких 12-річна дівчинка. Повністю зруйнований приватний будинок, пожежі охопили 35 кв. м.
 
Згодом голова Запорізької ОВА Іван Федоров уточнив, що пораненим унаслідок нічного авіаудару по Запоріжжю надали медичну допомогу, усі троє вже удома.
 

У поліції Запорізької області додали, що наразі інформацію щодо руйнувань та постраждалих уточнюють.

“У в період з 2:20 до 2:31 окупаційні війська завдали три авіаудари (попередньо – КАБами) по території обласного центру. Окупанти поцілили по об’єкту інфраструктури, приватному сектору і території кінного клубу”, йдеться у повідомленні.

Працівники поліції розгорнули мобільний пункт для звернень, куди люди можуть звернутися за допомогою або написати заяву про пошкоджене майно.

Нагадаємо, 21 людина звернулася по допомогу до медиків після російського обстрілу Запоріжжя 1 жовтня. Відомо також про одного загиблого.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter