Російські обстріли у ніч на 10 жовтня: влучання на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Запоріжжі, є поранені

Дата: 10 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Внаслідок обстрілів російських військових у ніч на 10 жовтня відомо про влучання на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Запоріжжі. 

ZMINA розповідає, що відомо. 

Наслідки російського удару у Запоріжжі

На Дніпропетровщині росіяни поцілили по аграрному підприємству. Як наслідок, поранення отримав 45-річний чоловік, а на території підприємства зруйнований дерев’яний склад, пошкоджені вантажні автівки та легковик, господарча техніка. 

Також в області росіяни обстріляли Кривий Ріг, де поцілили у багатоповерхівку. У будинку понівечений дах, а в одному з під’їздів зруйнована сходова клітина. Також у місті побита газова труба. 

На Миколаївщині внаслідок російського обстрілу спалахнула пожежа на інфраструктурному об’єкті в обласному центрі, пошкоджені склади. Інформації щодо поранених чи загиблих цивільних нині не надходило. 

У Запоріжжі росіяни поцілили у район приватної забудови. Як наслідок, четверо цивільних, серед яких одна дитина, отримали поранення. Згодом кількість постраждалих збільшилась до п’яти. 

Нагадаємо, що від початку повномасштабного російського вторгнення по Україні випустили понад 9600 ракет та майже 14 тисяч ударних безпілотників. 

За три літніх місяці 2024 року кількість цивільних українців, загиблих та постраждалих унаслідок повномасштабного російського вторгнення, збільшилася на 45%, якщо порівнювати з трьома місяцями до цього. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter