Уночі в Херсоні росіяни вбили жінку, а минулої доби поранили в області п’ятьох цивільних

Дата: 07 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Через нічний обстріл Дніпровського району Херсона загинула 61-річна жінка. Крім того, за минулу добу через російські атаки на Херсонщині поранень зазнали п’ятеро людей.
 
Про це повідомили голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін та поліція області.
 

“Вночі російські окупанти атакували житлову забудову у Дніпровському районі Херсона”, – написав голова ОВА.

Згодом у Херсонській обласній прокуратурі зазначили, що правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, 6 жовтня, близько 22:30, військові армії РФ вкотре обстріляли Херсон, унаслідок цього травми, несумісні з життям, отримала 61-річна жінка.

Також, за даними поліції області, впродовж минулої доби через російські обстріли на Херсонщині поранені п’ятеро цивільних.

“Російські агресори вкотре атакували цивільну інфраструктуру Херсонського та Бериславського районів з артилерії, реактивних систем залпового вогню та БпЛА. Ворог підступно бив по житловій забудові та громадському транспорту”, – зазначили в поліції.

Під обстрілами окупантів перебували Херсон, Антонівка, Понятівка, Станіслав, Садове, Зеленівка, Придніпровське, Олександрівка, Гончарне, Широка Балка, Степанівка та Милове.

Поліція зафіксувала пошкодження 35 об’єктів: багатоквартирного та 25 приватних будинків, п’яти автомобілів, об’єкта критичної інфраструктури, газопроводу, автобуса і гаража

Нагадаємо, упродовж 5 листопада на Херсонщині внаслідок російських атак одна людина загинула та тринадцять поранено, серед них – шестеро медиків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter