Росіяни з реактивних систем залпового вогню атакували Дніпропетровщину, поранені троє цивільних

Дата: 06 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Удень 6 жовтня на Дніпропетровщині російські війська з РСЗВ обстріляли населені пункти Синельниківської громади, через це поранені троє людей. Пошкоджені також приватні будинки та авто. Ще один цивільний в області постраждав від удару дрона.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наслідки російських обстрілів на Дніпропетровщині. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Агресор накрив населені пункти Синельниківщини з РСЗВ. Постраждали три людини. Осколкові поранення отримали чоловік та жінка. Вони у лікарні”, – йдеться у повідомленні. 

За словами посадовця, пошкоджені чотири будинки, легкова автівка, гараж агрофірми, тракторний причіп.

Крім того, через влучання  безпілотника під час збору врожаю в полі мінно-вибухову травму отримав 45-річний чоловік, його госпіталізували.

Наслідки російських обстрілів на Дніпропетровщині. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Також, за інформацією Лисака, на Нікопольщину окупанти скинули боєприпас, застосовували дрони-камікадзе і відкривали вогонь з важкої артилерії. Били по Нікополю, Марганецькій, Покровській, Червоногригорівській та Мирівській громадах.

“Пошкоджені фермерське господарство, багатоповерхівка, три дачні будинки, зупинка, лінії електропередач”, – уточнив голова ОВА.

У Криворізькому районі росіяни вгатили по одному з сіл з артилерії. Понівечені приватна оселя і два десятки сонячних панелей. Люди вціліли.

Нагадаємо, раніше цього ж дня окупанти зранку та вдень 6 жовтня обстріляли Краматорськ і Біленьке Краматорської громади на Донеччині, поранені щонайменше чотири людини, серед них – дитина.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter