Росіяни поранили жінку та водія “швидкої” на Херсонщині, вони у важкому стані

Дата: 05 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися
Удень 5 жовтня у селі Велетенське на Херсонщині внаслідок російських ударів безпілотниками поранень зазнали цивільна жінка та водій “швидкої”, їхній стан тяжкий. Того ж дня окупанти атакували дроном автівку в Антонівці, там поранений чоловік.
 
Про це повідомили у Херсонській ОВА.
 
Ілюстративне фото

“49-річна постраждала дістала перелом стегна та передпліччя. Вона – у тяжкому стані. Під ворожий удар потрапила і бригада “швидкої”, що прибула на виклик для надання допомоги. Поранення дістав 60-річний водій. В нього – вибухова травма, контузія та поранення голови. Чоловіка доправили до лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий”, – йдеться у дописі.

Також через російську вибухівку, яку скинули з дрона, сильно пошкоджений автомобіль “швидкої допомоги”, додали в ОВА.

Раніше того ж дня, окупанти атакували безпілотником автомобіль в Антонівці на Херсонщині, внаслідок чого дістав поранення та травми чоловік.

Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

Він уточнив, що 59-річний чоловік, який був в автівці, отримав вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, множинні уламкові поранення. Пораненого ушпиталили для надання необхідної медичної допомоги.

Нагадаємо, вдень 5 жовтня росіяни дроном атакували цивільних у Дніпровському районі Херсона, там поранені четверо людей. Ще одна цивільна зазнала поранень через артилерійський обстріл села Станіслав на Херсонщині.

Раніше ZMINA повідомляла, що за добу 4 жовтня на Херсонщині внаслідок російських атак загинули четверо людей, ще п’ятеро цивільних зазнали поранень. Найбільше людей постраждали від атак безпілотниками.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter