Війська РФ обстріляли Павлоград: один загиблий, постраждала 61 людина (оновлено)

Дата: 06 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

6 вересня росіяни атакували місто Павлоград у Дніпропетровській області. Через обстріл постраждала щонайменше 61 людина, а одна загинула.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наслідки російського обстрілу Павлограда. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

За словами посадовця, через обстріл у місті сталося декілька займань. В одній з багатоповерхівок горіла квартира. Рятувальники загасили вогонь та врятували п’ятьох людей.

“Найстаршому 86 років. Найменшому – 4. Всім надають необхідну допомогу. Побиті оселі місцевих. Наслідки ще уточнюють”, йдеться у повідомленні.

Лисак додав, що серед постраждалих щонайменше троє дітей: 9-річна дівчинка та хлопці 11 та 4 років.

Також відомо, що серед людей, яких доставили до лікарні, двоє перебувають у важкому стані. Медики роблять все, аби їх врятувати.

Наслідки російського обстрілу Павлограда. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Крім того, за даними обласної адміністрації, росіяни з вечора 5 вересня і до пізньої ночі атакували декілька районів Дніпропетровщини.

Зокрема, по Нікопольському району били безпілотниками, важкою артилерією та РСЗВ “Град”. У райцентрі є постраждалі 62-річна жінка та 65-річний чоловік. Понівечені 11 осель місцевих, гараж, 2 авто та човен. Зачепило лінії електропередач і газопроводи.

Нагадаємо, вранці 6 вересня війська РФ завдали улару по Люботину на Харківщині, унаслідок цього постраждали троє цивільних, серед них 16-річна дівчина. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter