Окупанти обстріляли Широку Балку та Садове на Херсонщині, є потерпілі

Дата: 04 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

4 вересня, у середу, окупанти обстріляли Херсонщину: у селі Садове сталися пожежі, а в Широкій Балці внаслідок атаки поранення дістав 72-річний чоловік.

Про це повідомляють Головне управління ДСНС України у Херсонській області та Херсонська ОВА.

Фото: ДСНС Херсонщини

Так, у Садовому від влучання боєприпасу загорівся житловий будинок та легковий автомобіль.  Рятувальники прибули за викликом і загасили пожежу.

Тим часом у Широкій Балці, поблизу продуктового магазину, під удар ворожого дрона потрапив 72-річний чоловік. Потерпілого доставили до лікарні, де в нього діагностували вибухову травму, контузію та уламкове поранення черева.

Очільник тамтешньої ОВА Олександр Прокудін розповів, що впродовж минулої доби під російські обстріли потрапили Антонівка, Садове, Кізомис, Станіслав, Понятівка, Велетенське, Берислав, Вірівка, Тягинка, Бургунка, Саблуківка, Томарине, Новоберислав, Гаврилівка, Кар’єрне та місто Херсон.

Російські військові завдали ударів по культурних установах, вежах мобільного звʼязку та заводу. Також окупанти били по житлових кварталах населених пунктів області – пошкоджено п’ять багатоповерхових та 11 приватних будинків.

Унаслідок російської агресії 3 вересня на Херсонщині загинули троє людей, ще пʼятеро отримали поранення.

Нагадаємо, що протягом минулого тижня мобільна команда лікарів-волонтерів благодійного фонду Fortitude UA відвідала сім населених пунктів Бериславщини, де надала медичну допомогу більш ніж 700 мешканцям громад. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter