Зранку росіяни вбили в Херсоні жінку, а за минулу добу в області загинули троє цивільних

Дата: 25 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

25 серпня армія РФ ударила по житловому будинку у Дніпровському районі Херсона, там загинула жінка. Згодом окупанти атакували у місті безпілотником двох цивільних чоловіків, один з них перебуває у важкому стані. Крім того, за минулу добу окупанти вбили на Херсонщині трьох цивільних і поранили ще шістьох людей.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“Російська армія вдарила по житловому будинку у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок “прильоту” оселя знищена. З-під завалів рятувальники деблокували тіло загиблої жінки“, – йдеться у повідомленні.

Особу загиблої встановлюють.

Цього ж дня російські війська атакували безпілотником двох чоловіків у Херсоні. Один з постраждалих у тяжкому стані.

“Російські війська атакували з БпЛА Херсон. Під ворожий удар потрапили двоє людей”, – йдеться у повідомленні пресслужби Херсонської ОВА.

Зазначається, що 24-річний чоловік дістав вибухову травму, контузію, уламкові поранення черева, спини та стегна. Лікарі оцінюють стан постраждалого як тяжкий. У 53-річного херсонця діагностували вибухову травму, контузію, уламкові поранення тулуба та ноги.

Обох постраждалих доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що удару окупанти завдали по Центральному району міста.

У Херсонській обласній прокуратурі додали, що постраждалі – працівник автозаправної станції, яку близько 9.50 атакував дрон, та водій автомобіля.

Крім того, за даними поліції Херсонщини, минулої доби окупанти вбили в області трьох людей і поранили ще шістьох, серед них однорічний хлопчик.

“По житлових кварталах Херсонщини російська армія била з реактивних систем залпового вогню, артилерії, авіації та БпЛА. Під вогнем противника перебували Херсон, Садове, Антонівка, Комишани, Благовіщенське, Білозерка, Придніпровське, Новотягинка, Томина Балка, Янтарне, Берислав, Бургунка, Томарине, Михайлівка, Зміївка, Шляхове, Золота Балка та Веселе. З авіації противник завдав ударів вісьма керованими бомбами по Новотягинці, Бургунці, Зміївці та Томариному… У Херсонському районі в результаті обстрілів пошкоджено 31 приватний та два багатоповерхових будинки, будівля заводу, два автомобілі та гаражне приміщення”, – уточнили в поліції.

Учора вранці російські військові обстріляли з артилерії обласний центр. Внаслідок ударів у Дніпровському районі постраждав однорічний хлопчик. Медики діагностували у нього мінно-вибухову травму, уламкове поранення лівої кисті. Травми, несумісні з життям, отримали два чоловіки 57 та 60 років. Також постраждав 66-річний місцевий житель, його з численними пораненнями в тяжкому стані госпіталізували. Ще один 77-річний херсонець під час обстрілу перебував на подвір’ї власного будинку, де отримав уламкові поранення грудної клітини, чоловіка госпіталізували. Пошкоджень зазнали сім приватних будинків.

Внаслідок нічного ворожого артилерійського обстрілу прибережного району пошкоджено чотири приватних будинки. Сьогодні ж з-під завалів деблокували тіло 62-річної місцевої жительки.

У Антонівці в результаті артилерійського обстрілу отримав поранення 63-річний чоловік. Постраждалого з різними травмами доправили до лікарні. Наразі загрози його життю немає.

У Білозерці внаслідок ворожого артилерійського обстрілу снаряд влучив у житловий будинок, де отримала осколкові поранення 66-річна жінка. Постраждалу з різними травмами ушпиталили. Також там пошкоджено ще два приватних будинки та автомобіль.

В Антонівці росіяни скинули боєприпас із дрона на зупинку. Від вибуху постраждала 61-річна жінка. У потерпілої закрита черепно-мозкова травма, акубаротравма, уламкове поранення.

Нагадаємо, 24 серпня внаслідок обстрілу Херсона армією РФ постраждали півторарічний хлопчик та троє чоловіків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter