Русифікація триває: з Росії на окуповану Луганщину завезли понад 7 тисяч примірників “методичок” для шкільних учителів

Дата: 19 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Окупанти продовжують русифікацію окупованих регіонів України: напередодні нового навчального року з російського Башкортостану на окуповану Луганщину завезли понад 7 тисяч примірників “методичок” для шкільних учителів, а також підручники з російської мови для школярів.

Про це пише ZMINA з посиланням на інформацію з проросійських медіа.

Фото з проросійських медіа

Про “дружній візит” прем’єра Башкортостану Ірека Сагітова до Хрустального (раніше – Красний Луч) повідомив очільник міської окупаційної адміністрації Сергій Соловйов.

Російські підручники відправили до шкіл міста, сказав він. А “навчально-методичну літературу” в кількості 7750 штук до початку навчального року розподілять між школами Красного Луча та Антрацитівського району окупованої Луганщини.

Зустрічати “допомогу” від окупантів вивели місцевих школярів – у національних костюмах і з російськими прапорами. 

Фото з проросійських медіа

Раніше ZMINA повідомляла про те, що росіяни та їхні поплічники підготували для школярів окупованої Луганщини щоденники з “патріотичним дизайном”: їх мають вручити як подарунок до нового навчального року.

У щоденниках подано інформацію, вигідну окупантам, під виглядом цікавих “фактів” про “ДНР”, її “державну символіку”, “важливі події” на території, що тимчасово контролюють росіяни.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter