Російський пропагандист, путініст Іван Охлобистін взявся за “перевиховання” українських дітей

Дата: 18 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Російський пропагандист Іван Охлобистін, відомий своїми гомофобними та антиукраїнськими висловлюваннями, підтримкою сепаратистських терористичних організацій та повномасштабного вторгнення Росії в Україну, організовує пропагандистські тури дітей з окупованої території України до Росії.

Про це пише ZMINA з посиланням на російські медіа.

Скриншот з відео

Так, у серпні 2024 року він повіз дітей з окупованої Донеччини, учасників одного з танцювальних колективів міста, у Кронштадт, яке в Росії називають “містом військово-морської слави”.

Охлобистін супроводжував їх під час подорожі: в Музей військово-морської слави, на борт першого радянського атомного підводного човна К-3 “Ленінський комсомол”, а також під час перебування в туристично-рекреаційному кластері “Острів фортів”.

Екскурсія супроводжувалася розповідями про “велич” Росії, її “православний дух” та “непереможну армію”.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що мілітаризація дітей на окупованих РФ територіях триває. Так, росіяни створили 26 нових загонів відділення всеросійського руху “Юнармія” на території окупованої Донеччини: у Маріуполі, Волновасі та прилеглих до них населених пунктах.

Також читайте: Перевиховання, зміна ідентичності та асиміляція: як Росія перетворює українських дітей на ресурс для агресії

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter