За минулу добу окупанти поранили на Донеччині 12 людей

Дата: 07 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

За добу, що минула, російські окупанти накрили вогнем 12 населених пунктів Донеччини. Через обстріли поранень зазнали 12 людей.

Про це повідомили в поліції області

“Поліція задокументувала 2868 ударів по лінії фронту та житловому сектору. Обстрілів зазнали міста Гірник, Костянтинівка, Курахове, Мирноград, Торецьк, Українськ, села Іванопілля, Клебан-Бик, Маркове, Новий Комар, Предтечине, Успенівка. Пошкоджено 41 цивільний об’єкт – 33 житлових будинки, інфраструктурні об’єкти, газопроводи, ЛЕП, автомобіль”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, учора росіяни скинули авіабомбу ФАБ-500 з модулем УМПК на інфраструктурний об’єкт у Мирнограді – поранили вісьмох людей.

По Торецьку окупанти били з артилерії. Внаслідок обстрілів травмувалося двоє цивільних осіб, пошкоджено багатоквартирний будинок.

В Українську через обстріли поранено людину. Ще одну людину травмовано в селі Маркове, також пошкоджено приватний будинок.

Правоохоронці зазначили, що з їхньою допомогою евакуювали ще 625 людей, з них 149 дітей. З початку обов’язкової евакуації – 187 291 особу, серед них 21 884 – діти, 7 248 – люди з інвалідністю.

Нагадаємо, на Донеччині проведуть примусову евакуацію дітей з міст Мирноград та Селидове, а також із деяких населених пунктів Курахівської, Селидівської, Новогродівської, Іллінівської та Гродівської громад.

Фото обкладинки: поліція Донецької області

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter