Окупанти вдарили з артилерії по Чорнобаївці на Херсонщині, поранення дістав чоловік

Дата: 30 Липня 2024
A+ A- Підписатися

30 липня, у вівторок, близько шостої години ранку окупанти накрили артилерійським вогнем Чорнобаївку. Постраждав чоловік.

Про це повідомляє Херcонська ОДА.

Наслідки обстрілу окупантами Херсонської області. Фото: Національна поліція України

Так, внаслідок ворожого удару постраждав 32-річний чоловік. У нього – вибухова травма, уламкові поранення грудної клітки, живота, рук та ніг.

Потерпілого шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги.

Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди.

До цього керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін писав про те, що впродовж минулої доби через російську агресію дістали поранення восьмеро людей.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Комишани, Чорнобаївка, Придніпровське, Кізомис, Білозерка, Велетенське, Ромашкове, Берислав, Львове, Тягинка, Новотягинка, Шляхове, Зміївка та місто Херсон.

Російські військові поцілили в обʼєкти критичної інфраструктури та припортову інфраструктуру, житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 24 приватні будинки. Також пошкоджено газопроводи.

Нагадаємо, що впродовж 28 липня російські окупанти обстрілювали Херсонську область з авіації та інших видів озброєння. Унаслідок цього поранені 11 людей, зокрема троє дітей. На Донеччині, яка також перебувала під обстрілами, постраждали троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter