З-під завалів у Мирнограді дістали тіла двох людей, загиблих унаслідок обстрілу 14 липня

Дата: 16 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці 16 липня з-під завалів багатоповерхівки в Мирнограді дістали тіла двох людей. Їх шукали два дні.

Про це в коментарі “Суспільне Донбас” телефоном розповів виконувач обов’язків начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

Так, загиблі – подружжя, а саме 67-річна жінка та 69-річний чоловік.

“О 3:30 з-під завалів вилучені тіла загиблих жінки і чоловіка. Аварійно-рятувальні роботи з пошуку загиблих завершено”, – розповів Третяк.

Згодом у ДСНС Донеччини підтвердили, що аварійно-рятувальні роботи завершено. Після деблокування двох тіл кількість загиблих унаслідок удару по Мирнограду зросла до трьох.

“Рятувальна операція тривала півтори доби. Надзвичайники розібрали 130 тонн будівельних конструкцій”, – розповіли в ДСНС.

До робіт залучали 81 особу та 20 одиниць техніки, зокрема від ДСНС України – 70 людей особового складу та 17 одиниць техніки й кінологічний розрахунок. 

Нагадаємо, що 14 липня армія РФ завдала ракетних ударів по Мирнограду та Лиману Донецької області. Відомо про одного загиблого та щонайменше дев’ятеро поранених. У Мирнограді росіяни влучили ракетою по адмінбудівлі та багатоповерхівці, вбивши одну людину та поранивши шістьох. На той момент ще двоє людей перебували під завалами.

У Лимані було відомо про трьох поранених, пошкоджено щонайменше один будинок і кав’ярню.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter