Співачка Оля Полякова запустила кулінарне шоу з військовими “Польова кухня”

Дата: 15 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Співачка Оля Полякова запустила новий проєкт – кулінарне шоу, для знімання якого вона приїхала на фронт, щоб приготувати оригінальні страви та поспілкуватися з українськими військовими. На ютубі вже вийшов перший випуск шоу. 

Про ідею шоу артистка розповідала у своєму інстаграмі.

Так, співачка розповіла, що після публікації свого відео з приготуванням їжі вона отримала від військових повідомлення з проханням надіслати щось смачненьке. Це надихнуло її приїхати до військових на фронт і створити новий проєкт, у якому вони готуватимуть разом з нею.

“Це буде кулінарне шоу, учасниками якого будуть військові. Вони зможуть не лише насолодитися смачними стравами, але й самі приготувати їх, відпочити, розслабитися, зняти напругу після важкої служби. У цьому проєкті я хочу показати, що артисти можуть розважати не лише співом, а й смачними стравами”, – зазначила Полякова.

Вона хоче провести час “весело та цікаво” й показати глядачам кухарів, які зараз служать у війську. Шоу отримало назву “Польова кухня”.

“Для мене українська культура завжди була і є про гостинність, щедрість та смачну кухню. Запашна страва об’єднує, дарує затишок, а її приготування – заспокоює і надихає”, – підкреслила зірка.

Перший випуск шоу вже вийшов та набрав понад 60 тисяч переглядів. У ньому Полякова з командою відвідала 93 ОМБР “Холодний Яр”. Як пише видання “Антоніна”, в одному з рилзів в інстаграмі Оля розповіла, що вони самі запропонували їй приїхати на їхні позиції і зняти з ними новий проєкт.

“Раджу дивитися перший випуск “Польової кухні” ситими! Бо голодні будете мені потім в коментарях жалітися, як шлунок бурчав при виді просто шедеврального том яму від наших героїв. Була в гостях 93 ОМБР “Холодний Яр” – показали мені кухню, розказали, що ВЛК – це не те саме, що ВПК, і ще багато чого. Я навіть знайомого зустріла в лавах холодноярців. Світ тісний, особливо коли вас об’єднує хороша справа”, – поділилася ведуча нового шоу.

Формат шоу такий: дві команди, кожна з яких складається з трьох військових, мають готувати дві різні страви, потім їхні побратими куштують і таємним голосуванням визначають, чия страва краща.

У процесі Полякова створює атмосферу: проводить вікторину, розпитує про рішення учасників шоу мобілізуватися, використовує інтонації, притаманні телеведучим у великих студійних шоу.

До участі в “Польовій кухні” Полякова запрошує всіх бійців, які отримають дозвіл військового керівництва. Співачка також запрошує потенційних спонсорів до партнерства.

Глядачі ідею артистки з шоу сприйняли неоднозначно. Дехто критикував Полякову, стверджуючи, що військовим не до шоу на війні, це не принесе їм задоволення, а сама артистка робить це для піару. Інші ж, навпаки, підтримали співачку, зазначивши, що такий проєкт може підняти настрій і бойовий дух, а також показати країні кулінарні таланти бійців.

Нагадаємо, що нещодавно відомий український шеф-кухар та блогер Євген Клопотенко зізнався, що має “психопатичні схильності” та мріє про дівчину, яку б тримав у клітці. У соцмережах такі заяви сприйняли вороже та розкритикували.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter