Зранку окупанти обстріляли Херсонщину: внаслідок ударів РФ постраждали двоє людей

Дата: 15 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці 15 липня російські війська вдарили по Херсонщині, поціливши по житловому будинку, а також з безпілотника атакували автомобіль. Унаслідок цього постраждали двоє людей.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Наслідки російських обстрілів Херсонщини. Фото: Поліція Херсонської області

Так, у селі Садове окупанти атакували житловий будинок, внаслідок чого 70-річна жінка отримала вибухову травму і поранення ноги.

Крім того, окупанти завдали удару з безпілотника по цивільному автомобілю в Кізомисі. Унаслідок атаки важкі травми отримав 71-річний місцевий житель, у якого діагностували вибухову травму і поранення голови.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Прокудін розповів, що минулої доби в Херсонській області внаслідок російських обстрілів постраждали восьмеро людей.

Під ворожим вогнем та авіаударами опинилися такі населені пункти: Антонівка, Садове, Білозерка, Кізомис, Станіслав, Софіївка, Дар’ївка, Микільське, Придніпровське, Дніпровське, Чорнобаївка, Берислав, Тягинка, Нововоронцовка, Червоний Маяк, Костирка, Зміївка, Львове, Михайлівка і Херсон.

Російські війська влучили в медичний заклад, адміністративну будівлю, сільськогосподарське підприємство, багатоповерхівку та 22 приватні будинки. Також було пошкоджено газопровід, господарську споруду і приватні автомобілі.

Нагадаємо, 14 липня в Херсоні під час повторного обстрілу росіян околиць міста постраждав рятувальник, який брав участь у гасінні пожежі, що виникла від попереднього влучання боєприпасу: загорілося складське приміщення та сухостій.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter