На Дніпропетровщині рятувальники потрапили під повторний обстріл росіян

Дата: 07 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Увечері 6 липня російські військові вкотре атакували Нікополь Дніпропетровської області, через що виникла пожежа в житловому будинку. Коли рятувальники працювали на місці, росіяни знов атакували їх.

Про це повідомили в телеграм-каналі Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС). 

Джерело: пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Внаслідок влучання пошкодження отримала пожежно-рятувальний автомобіль. Серед рятувальників постраждалих немає, оскільки вони встигли перейти в укриття.

Джерело: пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Аби забрати особовий склад та вціліле обладнання з місця події, туди вирушив вантажний автомобіль ДСНС. Проте ворог знову прицільно вдарив, пошкодивши його. Евакуювати рятувальників вдалося лише з другої спроби.

Джерело: пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України

Після цього російські загарбники продовжили обстріли, через що виникли пожежі в місті: одна – на місцевому підприємстві, також зайнялися декілька гаражів у гаражному кооперативі. На ранок обидві пожежі ліквідували, йдеться в повідомленні.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 6 липня рятувальники завершили розбір завалів після влучання російської ракети по дев’ятиповерхівці у Дніпрі. Окупанти обстріляли місто ще 28 червня. Унаслідок атаки загинули троє цивільних.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter