У Василькові на Київщині внаслідок атаки росіян пошкоджені понад 100 приватних будинків і шість багатоповерхівок

Дата: 23 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У Василькові на Київщині, який зазнав російської атаки у ніч на 23 червня, пошкоджені понад 100 приватних будинків, шість багатоповерхівок та низка медичних закладів.

Про це повідомила мер міста Наталія Баласинович у коментарі телеканалу “Еспресо”.

Наслідки російського обстрілу Київщини

“Наслідки серйозні, у нас пошкоджено понад 100 приватних будинків, 6 багатоповерхівок, пошкоджені дитяча лікарня, поліклінічний корпус, пологовий, хірургічний. Пошкоджені адміністративні приміщення, аптеки”, – сказала вона.

Цей перелік не остаточний, оскільки повідомлення від місцевих жителів ще надходять.

Наслідки російського обстрілу Київщини

Баласинович підкреслила, що це значні пошкодження для громади, проте найголовніше, що внаслідок атаки немає загиблих.

На місці російського обстрілу працює психолог

Нагадаємо, що в ніч на 23 червня російські окупаційні війська атакували Україну трьома крилатими ракетами морського базування “Калібр”. Протиповітряна оборона знищила дві повітряні цілі.

У пресслужбі Держслужби з надзвичайних ситуацій Київщини повідомили, що до ліквідації наслідків російської атаки залучили 2 одиниці техніки та 15 осіб особового складу.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що в ніч на 22 червня росіяни випустили по Україні 16 ракет різних типів і 13 ударних дронів. Силам ППО вдалося знищити 25 цілей. Від початку цього року це вже восьма комбінована повітряна атака на енергетичну інфраструктуру України.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter