До в’язниці відправили чоловіка, що намагався підпалити колишню партнерку за розрив стосунків

Дата: 19 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Октябрський районний суд Полтави визнав винним у закінченому замаху на умисне вбивство, підпалі та крадіжці майна чоловіка, який намагався підпалити колишню партнерку в Харкові. 

Про це розповіли в Харківській обласній прокуратурі. 

Напад, щодо якого судили 30-річного чоловіка, стався в лютому 2022 року. 

Тоді він прийшов до магазину, де працювала його колишня 23-річна партнерка, та попросив продати сигарети. Незадовго до цього дівчина сказала, що не хоче продовжувати стосунки із засудженим. 

“Коли продавчиня підійшла до нього ближче, то він облив її легкозаймистою рідиною. Потім підпалив папірці, які приніс із собою, і став їх кидати у колишню кохану, щоб на ній спалахнув одяг”, – розповідають слідчі. 

Дівчині вдалося сховатися за стійку з товаром, тож нападник підпалив пакет, що лежав на підлозі, внаслідок чого прилавок спалахнув. Потерпіла вчасно змогла вибігти через запасний вихід, про який зловмисник не знав, тож змогла вижити.

Засуджений, зрозумівши, що дівчина втекла, вирішив пограбувати магазин. Він узяв з каси весь виторг. 

На суді чоловік визнав свою провину лише частково. Засуджений наполягав, що не мав наміру вбити колишню партнерку. 

Суд призначив йому 11 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, що торік на Вінниччині підозру отримав чоловік, який убив цивільну дружину, закопав тіло в лісі, а людям казав, що вона пішла від нього. 

Також довічне отримав чоловік з Полтавщини, який декілька разів зґвалтував і вбив дружину після того, як вона поскаржилася на нього в поліцію. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter