Верховний Суд лишив без змін довічний вирок кілеру та чоловіку, який замовив у того вбивство колишньої дружини

Дата: 10 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Верховний Суд залишив без змін судові рішення стосовно двох жителів Вінниччини за умисне вбивство на замовлення. 

Про це розповіли в Офісі генерального прокурора. 

Вбита Віталіна Плахотнюк. Фото: obozrevatel.com

Вбивство трапилось у серпні 2018 року. 

Тоді в 32-річну Віталіну Плахотнюк посеред вулиці тричі вистрілили з пістолета в спину, тож від отриманих травм вона померла. У жінки лишилася малолітня донька. 

Правоохоронці одразу затримали чоловіка вбитої, бо родина була в процесі розлучення й у них траплялися конфлікти, як повідомляли медіа. До прикладу, розповідали про те, як одного разу чоловік викрав у неї дитину та не віддавав.

Свою провину засуджений так і не визнав, попри те що на комп’ютері в нього знайшли запити на кшталт “Шукаю кілера”, “Як приховати сліди злочину”, а також “Як замолити гріх убивства”.

Після затримання замовника поліція знайшла й кілера, який на той момент уже був на Донеччині. Він, як і чоловік убитої, свою провину досі не визнає. 

Нагадаємо, що довічне отримав чоловік з Полтавщини, який декілька разів зґвалтував і вбив дружину після того, як вона поскаржилася на нього в поліцію. 

Також на Вінниччині нещодавно підозру оголосили чоловіку, який убив цивільну дружину, закопав тіло в лісі, а людям казав, що вона пішла від нього. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter