“Від правозахисниці до патронажної медсестри”: бранч із правозахисницею Людмилою Янкіною

Дата та час події: 01 Лютого 2023, 11:00 – 12:00
A+ A- Підписатися

Центр громадянських свобод запрошує 1 лютого на бранч із володаркою Національної правозахисної премії 2022 року, правозахисницею Центру прав людини ZMINA Людмилою Янкіною під назвою “Від правозахисниці до патронажної медсестри”. 

ЦГС започатковує новий формат зустрічей – бранч із правозахисником. Це неофіційна офлайн-бесіда, під час якої всі охочі можуть поставити питання гостю чи гості. А відповідатимуть на них лауреати Національної правозахисної премії. Розкажуть, що це за професія така “правозахисник” і як її опанувати.

Під час бранчу учасникам будуть запропоновані кава, чай, смаколики, а автор найцікавішого питання отримає подарунок – фірмову футболку Центру громадянських свобод.

Перша гостя серії бранчів – Людмила Янкіна, керівниця одного напрямів Центру прав людини ZMINA.

Людмила захищає права жінок, представників ЛГБТІК-спільноти, національних меншин та корінних народів, біженців із країн авторитарних режимів, де представників громадянського суспільства переслідують. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона стала гуманітарною волонтеркою та патронажною медсестрою для найуразливіших категорій населення.

Початок заходу: 11.00. Тривалість – одна година.  

Місце: місто Київ (точну адресу місця проведення організатори надішлють зареєстрованим учасникам).
Участь безплатна. Кількість місць обмежена.

Реєстрація обов’язкова за лінком: https://forms.gle/dbNapFpYUFJTXXzk8.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter