Панельна дискусія “Як боротися за права людини в цифровому світі: Україна після 24 лютого”

Дата та час події: 13 Грудня 2022, 18:00
A+ A- Підписатися

13 грудня, у вівторок, у межах Human Rights Campaign ініціатива “Посли європейської молоді” організовує панельну дискусію “Як боротися за права людини в цифровому світі: Україна після 24 лютого”.

Коли: 18:00 (за київським часом)

Де: Zoom

“З початку повномасштабного вторгнення росії Україна ефективно використовує діджитал-технології як інтелектуальну зброю. Незалежні українські медіа демонструють світу правду про жорстокі зазіхання Росії на найважливіше право кожної людини – право на життя”, – зазначають організатори.

Так, інструменти електронної демократії допомагають кожному та кожній впливати на важливі державні рішення та бути почутим на всіх рівнях публічного життя. 

У межах дискусії порушуватимуться такі питання:

  • Чи відрізняється боротьба за права людини в “реальному” світі ти діджиталі? Як уберегти права людини в боротьбі з тими, хто їх не визнає?
  • Як незалежні медіа висвітлюють воєнні злочини та чому це надзвичайно важливо? Чим є свобода слова та чи може вона бути обмежена?
  • Що таке електронна демократія і як вона допомагає наблизити перемогу?

Спікери та спікерки:

  • Анастасія Бакуліназасновниця та СЕО українського онлайн-медіа “Свідомі”, випускниця Українського Католицького Університету
  • Софія Сакалошкоординаторка  з впровадження цифрових інструментів у громадах від швейцарсько-української програми EGAP, займається розвитком електронної демократії
  • Юлія Тимошенкоінфлюенсерка, що розповідає світу про Україну (понад 27 тисяч підписників), аналітикиня CIVITTA, випускниця NYU Abu Dhabi’21

Участь у заході безоплатна, однак обовʼязкова попередня реєстрація

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter